https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-747379570

Cilji

Naš cilj je, da uspešno opraviš pravniški državni izpit. Zato pripravljamo gradivo, ki ti v času med pisnim in ustnim izpitom pomaga pridobiti maksimalno količino relevantnega znanja. Gradivo je pripravljeno tako, da so v njem zbrana vprašanja in odgovori konkretnih izpraševalcev, ki sprašujejo na izpitu. Čas, ki bi ga sicer porabil za zbiranje, urejanje in odgovarjanje na vprašanja tako lahko porabiš za dodatno utrjevanje snovi.

Kontakt

info@123pdi.si

Izdajateljica računa je družba je zero2one, digitalni laboratorij, d.o.o., Litijska cesta 152, 1000 Ljubljana, matična št.: 8581355000, davčna št.: SI 35408944. Družba je zavezanka za plačilo DDV.

Ekipa

V marcu 2018 sem (Marko Škerjanc) začel pripravljati gradiva za pravniški državni izpit. Študiral sem na Pravni fakulteti v Ljubljani, pogoje za pristop k PDI pa izpolnil kot odvetniški pripravnik v Odvetniški družbi Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji.

Kariera

Po opravljenem PDI boš morda iskal službo ali pa razmišljaš o menjavi. Tudi sam sem bil v podobni situaciji. Pri odločitvi kako nadaljevati karierno pot, sem si pomagal s tujimi možgani 😁 Na svojem blogu objavljam povzetke knjig, ki so mi pomagale pri tej (in drugih) odločitvah. Morda pomagajo tudi tebi. Priporočam predvsem branje The 4-Hour Work Week, How to Fail at Almost Anything and Still Win Big in So Good They Can’t Ignore You.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.