Gradivo

Kako ažurni so odgovori?

Gradivo vsebuje vsa vprašanja s PDI foruma in vprašanja, ki so nam jih sporočili kandidati, do datuma, ki ga najdeš pod opisom vsakega gradiva. Na ta datum so bili pripravljeni tudi odgovori, ki upoštevajo tedanje stanje zakonodaje.

Ne najdem svojega izpraševalca?

Če v spletni trgovini ne najdeš svojega izpraševalca, nam piši na info@123pdi.si.

Naročila in dostava

Kako prejmem naročeno gradivo?

Takoj po zaključku nakupa se ti prikaže povezava, preko katere si lahko preneseš gradivo. Povezavo prejmeš tudi v emailu, ki se ti samodejno pošlje ob zaključku nakupa. Povezava se izteče v roku 2 dni.

V primeru nakupa z nakazilom na TRR povezavo po emailu prejmeš takoj, ko sredstva prispejo na bančni račun oz. ko nam na info@123pdi.si posreduješ potrdilo o plačilu.

V kolikor imaš s prenosom gradiva težave, nam piši na info@123pdi.si, da ti čim prej pošljemo naročeno gradivo.

Ali moram za gradivo v primeru spremembe članov komisije oz. ponavljanja ponovno plačati?

V primeru zamenjav članov izpitne komisije izberi paket Menjava gradiva – SPREMEMBA KOMISIJE. Na email ti bomo brezplačno posredovali gradivo za nadomestne izpraševalce. Menjava je brezplačna za spremembe znotraj enega roka. V primeru, da si zakupil/a Gradivo za vse roke, pa je sprememba komisije brezplačna v vseh primerih, tudi v primeru padca izpita.

Gradivo imamo pripravljeno za večino izpraševalcev. Ker se seznam izpraševalcev neprestano posodablja, ti v primeru, da za določenega izpraševalca na PDI forumu vprašanj še ni oz. jih je zelo malo, pošljemo relevantno zbirko najpogostejših vprašanj (kazenskacivilnagospodarskadelovna in ustavna). Po izkušnjah dosedanjih kandidatov jim je zelo dobro pomagala pri pripravi na izpit.

Plačilna sredstva

Katera plačilna sredstva podpirate?

Izdelke lahko plačaš preko s kreditno kartico ali z nakazilom na TRR.

Ostalo

Kaj pa moja izpitna vprašanja?

Da bi gradivo ohranjali čim bolj ažurno za prihodnje kandidate, te lepo prosimo, da si po ustnem izpitu vzameš čas in na 123PDI forumu objaviš vprašanja, ki ti jih bodo zastavili izpraševalci in ki jih v 123pdi Gradivu morda ni bilo. V kolikor pa ti je lažje, nam vprašanja in vtise o izpraševalcih lahko pošlješ na info@123pdi.si.

Imaš še kakšno vprašanje?

Piši nam na info@123pdi.si

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.