Paket ZASLIŠANJE

329,99

Priprava na PDI je zahtevna in stresna. Zakaj bi dragoceni čas izgubljal za zbiranje vprašanj za svojega izpraševalca, ki so raztresena po vsem forumu? Nato pa še z odgovarjanjem nanje? Prihrani čas in energijo in jo rajši nameni ponavljanju odgovorov in študiju zakonov.

S paketom ZASLIŠANJE ti v .pdf obliki pošljem zbirke vprašanj z odgovori za vseh 5 dodeljenih izpraševalcev v vrednosti 475 EUR. Če vprašanj za izpraševalca na forumu še ni, oz. če gradiva za določenega izpraševalca še nimam, izberi zbirko najpogostejših vprašanj za področje ustavnega, kazenskega, gospodarskegacivilnega ali delovnega prava.

Ta paket je namenjen le kandidatom, katerim so izpraševalci že dodeljeni. Če se želiš pripraviti na ustni del že pred dodelitvijo izpraševalcev, izberi paket Najpogostejša vprašanja.

Opomba: V primeru zamenjav članov izpitne komisije znotraj istega izpitnega roka ti brezplačno posredujem gradivo za nadomestnega izpraševalca z istega področja. Za brezplačne menjave v vseh ostalih primerih izberi Gradivo za vse roke.  Če potrebuješ nadomestno gradivo, izberi paket Sprememba komisije

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.